недеља, 9. јун 2019.

PRIUPLJEN JE NOVAC ZA MALOG MARTINA! HVALA SVIMA!

EDIT (IZMENA OBJAVE)

PRIUPLJEN JE NOVAC ZA MALOG MARTINA!
HVALA SVIMA!


Molimo vas da se učlanite ispod u našu grupu! Grupa je posvećena deci kojoj život zavisi od nas!

      https://www.facebook.com/groups/pomozitedeci/

25 коментара:

  1. Nemački doktor OTTO WARBURG je 1931 godine dobio Nobelovu nagradu jer je objasnio kako nastaje karcinom u telu čoveka i kako se može lako izlečiti od karcinoma. Lek je ishrana, Naše, ljudsko telo je pH bazno kada jedemo meso, pijemo mleko i mlečne proivode. mineralnu gaziranu vod, alkohol to je pH koselost. Treba piti pH baznu vodu i treba jesti hranu pH baznui ishranu i za 3 do 4 meseca karcinom će nestati. Istražujte na internetu šta je to pH bazna ishrana i samo to konzumirajtre kao i ukucajte na internetu kako se pravi pH bazna voda i to je Rešenje

    ОдговориИзбриши
  2. Аутор је уклонио коментар.

    ОдговориИзбриши
  3. Citala sam Italijanski Dr. Simoncini je izljecijo mnoge od raka sa Natrium Bicarbonat to se stavlja u casu tople vode i pije ukucajte na you tube njegovo ime i poslusajte

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. pojedes sodu bikarbonu i izlecis se :) kakve gluposti necete da prosipate i verujete u njih

      Избриши
  4. https://www.facebook.com/145207457807/posts/10157226940132808/?app=fbl

    ОдговориИзбриши
  5. ŠTA TREBA DA ZNAMO KADA DETE DOĐE KUĆI POSLE TRANSPLANTACIJE
    Poželno je da dete i pratilac deteta (osoba koja je sa detetom bila u bolnici tokom transplantacije) budu izolovani i u posebnoj sobi. Hranu pripremati prema uputstvima koja dobijate pri izlasku iz bolnice. Savetuje se da dete i pratilac nose maske (nos i usta moraju biti pokriveni maskom) kada su u kontaktu sa drugim osobama ili kada izlaze iz prostora u kome borave.
    Ako Vaše dete ima povišenu temperaturu odmah mu dati antibiotik prema preporukama koje ste dobili u otpusnoj listi i o tome obavestite doktore koji su uradili transplantaciju.
    Posle transplantacije, odnosno izlaska iz bolnice, Vaše dete ne sme biti u kontaktu sa drugim osobama, posebno onim koje imaju neku infekciju. Do oporavka imunog sistema Vaše dete ne može da ide u kolektiv i ne može da pohađa redovno nastavu. Odluku kada će dete krenuti u školu donosite posle razgovora sa doktorima koji su uradili transplantaciju.
    Posle transplantacije neophodno je sprovesti vakcinaciju ali prema šemi koju dobijete od doktora koji su uradili transplantaciju.
    Važno je da dete redovno dobija terapiju prema preporukama koje ste dobili u pisanoj formi i da dete redovno dovodite na kontrole.

    Autor teksta:



    Doc dr Dragana Vujić,
    Služba za transplantaciju kostne srži sa laboratorijom za kriobiologiju,
    Institut za zdravstvenu zaštitu majke i deteta Srbije "Dr Vukan Čupić", Beograd

    Maligne bolesti
    Korisne informacije
    DAKLE, nije potrebna nikakva sterilna soba jer se ona nalazi i bolnicama.



    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Vi drzite predavanja, koliko vam je dece umrlo, i kako vi ulazite u sterlnu sobu bez maske, Sramota sto nam ovakvi ljudi lece decu pa ih oteraju van Srbije na lece je, SRAMOTAA

      Избриши
  6. @Hermes Nažalost, grešite. Otto Heinrich Warburg uopšte nije otkrio uzrok raka, i nije za to dobio Nobelovu nagradu - nagradu je dobio za razjašnjenje određenih biohemijskih reakcija u procesu tzv. ćelijskog disanja (što možete proveriti na sajtu Nobelovog komiteta). Tačno je da se Warburg veoma intenzivno bavio utvrđivanjem uzroka nastanka raka, ali nije došao ni do kakvih značajnijih otkrića. Štaviše, posle njegove smrti čak je i Institut koji je on osnovao i na čijem se čelu nalazio (Institut Kajzer Vilhelm za fiziologiju ćelije) objavio da je Warburg bio u zabludi. Naime, ono što je on isticao kao uzrok nastanka malignih ćelija (pojava ćelijske fermentacije, tj. anaerobnog metabolizma, nasuprot oksidativnom, u normalnim uslovima), naposletku se pokazalo kao njegova posledica. Dakle, radi se o izuzetno značajnom naučniku iz oblasti citologije, koji je međutim u oblasti onkologije pomešao uzrok i posledicu, i te zablude se nije nikad oslobodio.

    ОдговориИзбриши
  7. Под"Острог"код Светог Василија Чудотворца или у Егину Светом Нектарију-100%

    ОдговориИзбриши
  8. Simončini nije nikog izlečio jer natrijum bikarbonat (soda bikarbona) nije lek ni za šta, osim za gorušicu. Ako se ne varam, Simončini je i uhapšen zbog nadrilekarstva.

    ОдговориИзбриши
  9. Napravite paypal racun da mozemo iz Hrvatske lakse uplatit.

    ОдговориИзбриши
  10. Sramota je sto ste vi " bezimeni"! Doktorka Vujic ima svoje ime a i srce ! Mada je ne poznajem, pretpostavljamn da je osoba koja zeli da pomogne i kompetentna je u onom sto radi. Ja radim kao Stationhilfe ( čistačica ) u jednoj bolnici u Austriji i gledam svakodnevno kako se lekari bore za dečije zivote. Verujte mi, nema nikakve razlike izmedju Srbije i Austrije. Onaj ko je izabrao poziv lekara , nije to učinio bez razloga.

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Ja sam Martinova rodjaka dete je raslo sa nama, znam sta je doktorka Vujic uradila njemu zato sam tako i napisala, naravno da ima razlike izmedju Srbije i drugih zemalja.

      Избриши
  11. Svidja mi se sto svi palamude ko je sta otkrio i sta ko nije. Detetu je potrebna pomoc a ne podaci iz knjiga!!!!

    ОдговориИзбриши
  12. Na odeljenju za transplataciju niko od zaposlenih u sterilnu sobu nije ušao bez zaštitne maske!!! Svakom detetu se maksimalno posvete. Govorim iz ličnog iskustva jer sam taj isti sterilnu blok napustila pre nepuna tri meseca. Treba slušati savete lekara i prdržavati se. I ne kriviti ove divne ljude jer ni oni nisu svemoćni. Država je kriva što nam je zdravstvo na tom nivou na kom jeste, a ne zaposleni. Samo ishranom niko nije izlečio karcinom i to su samo priče. Treba korigovati ishranu,ali svaki organizam je drugačiji i svako dete drugačije reaguje na terapije. Na odeljenju sterilnog bloka radi jedan veoma posvećeni tim lekara i medicinski sestara, jedna velika porodica. Čast mi je što sam Vas upoznala, hvala na svemu.

    ОдговориИзбриши
  13. www.betterplace.me
    Stranica za pomoc.
    Kampanja za skupljanje novca preko dobrovoljnih priloga.

    ОдговориИзбриши