недеља, 24. новембар 2019.

MOLIMO VAS! DELITE! VASILIJE NE MOŽE DA VIDI SVOG OCA! NEMA NOVAC DA PROGLEDA!

AKO VAM NIJE TEŠKO, PODELITE OVDE-


Vasilije se od rođenja bori sa najtežim oblikom Westovog sindroma i drugim oblicima retardacije mozga, koje mu ne dozvoljavaju da bude normalno dete.

Fizikalne terapije i lekovi koji mu kontrolišu epileptične napade su jedine stvari koje mu mogu pomoći. To je dugotrajan i mukotrpan proces, u kome on trpi i određene bolove, ali sve izdržava sa osmehom, kao da je i sam svestan da je to jedini način da mu bude bolje. Kada vide kakav je borac, njegovi roditelji dobijaju snagu da se bore za njega, da se raduju svakom novom danu u kome će Vasilije uraditi nešto što ranije nije mogao.



Pomozimo nasem heroju Vasi Dasi da pobedi! Potrebno je svakog meseca skupiti novčani iznos za vežbe u visini 150.000 dinara , vezbe su najbitnije jer svaki prestanak vezbi nedostatkom novca , otezava borbu! Nas Vasa je veliki borac i trebamo mu pomoci ,a mi to mozemo svi zajedno udruzeni .
Za Vasu je takodje potrebno skupiti i novcani iznos od 20.000 dolara za operaciju na Ocnoj klinici u Pekingu da Vasa progleda i vidi ovaj lepi svet i da sve nas upozna koji mu pomazemo i da nas sve vidi i pozdravi .

Upišimo 247 i pošaljimo SMS na 3030!

Cena poruke je samo 200 dinara!

AJDE LJUDI SVI PO JEDNU PORUKU, DETE MOŽE DA PROGLEDA!

AKO MOŽETE DA DONIRATE VIŠE OD 200 DINARA, KONTAKTIRAJTE VASINOG OCA DEJANA!

OVO JE NJEGOV PROFIL - https://www.facebook.com/dejan.milunovic.961

BAREM PODELITE OBJAVU, AKO NE MOŽETE DA POMOGNETE - 

Molimo vas da se učlanite ispod u našu grupu! Grupa je posvećena deci kojoj život zavisi od nas!

      https://www.facebook.com/groups/pomozitedeci/

Нема коментара:

Постави коментар