субота, 14. децембар 2019.

MOLIMO VAS! BAREM PODELITE! ALEKSA SE BORI ZA ŽIVOT! NE MOŽE DA GOVORI, NE HODA!

AKO VAM NIJE PROBLEM, PODELITE OVDE-




Aleksa je dete iz treće blizanačke trudnoće. Rođen je sa cerebralnom paralizom i još uvek nema ni jednu motornu funkciju. Ne sedi samostalno, ne hoda, još ne govori i hrani se preko gastro stome.
Posle operacije rizotomije koja je obavljena u Turskoj, Aleksi se smanjio spazam pa su mu sada neophodne stalne rehabilitacije kako bi se povećale šanse za efikasnost tekućeg lečenja. Takođe mu je zbog problema sa disanjem ugrađena trajna traheostoma, za koju je na mesečnom nivou potrebno izdvojiti značajnu sumu novca, kao i za održavanje aparata, katetere, fizioloske rastvore, gaze i ostali medicinski potrošni materijal.
Olakšajmo Aleksi život i omogućimo mu sredstva za napredak i potrepštine koje njemu život znače, a porodica nije u mogućnosti da izdvoji.
Pomozimo Aleksi! 

Upišimo 71 i pošaljimo SMS na 3030!

CENA JEDNE PORUKE JE SAMO 200 DINARA!
AJDE SVI DA SE ODREKNEMO JEDNE KUTIJE CIGARA DA SPASIMO OVAJ MALI ŽIVOT!

AKO MOŽETE DA DONIRATE VIŠE OD 200 DINARA, ISPOD JE LINK!
Ostale mogućnosti uplate pomoći za malenog ALEKSU možete videti na sajtu Humanitarne fondacije Budi human OVDE-  https://www.budihuman.rs/sr/korisnik/71/aleksa-mutic
ZA SVE OSTALE INFORMACIJE MOŽETE KONTAKTIRATI I MAJKU DETETA OVDE -https://www.facebook.com/profile.php?id=100008810797247
POGLEDAJTE I SNIMAK ispod!
BAREM PODELITE OBJAVU AKO NE MOŽETE DA DONIRATE -
Molimo vas da se učlanite ispod u našu grupu! Grupa je posvećena deci kojoj život zavisi od nas!

      https://www.facebook.com/groups/pomozitedeci/

14 коментара:

  1. Дали може од Македонија да пратиме пари и на која сметка

    ОдговориИзбриши
  2. Moze, na western union.
    Na ime Mihajlović Katica, Aleksina mama, hvala puno.

    ОдговориИзбриши
  3. Sve je to od predaka i njihovih zivota.Gospod tu moze pomoci ali se ne bi otkupile njihove duse tih pedaka koji se muce u paklenom carstvu.Kada bi dete dobilo ozdravljenje,oni se ne bi spasili iz toga.Ovo je duhovnii zakon koji Gospod postuje i pridrzava se.Mracna strana ima prava nad etetom koji su preci sa svojim zivotima ucinili.Treba promeniti zivot u bogougodni.Bog ne kaznjava vec druga strana.

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Oduvijek je pitanje patnje mučilo nas,smrtnike.Zašto pati nevino dijete? Nećemo na to i na brojna pitanja ljudskih nevolja dobiti odgovor,osim što znamo da,kada se već sa mjom direktno susetneemo,doživimo ju na svojoj koži, dotakne nas u dno duše, ako ju imamo,znamo da trebamo učiniti nešto kako bi njezinu "oštricu " barem malo ublažili. Ja to činim svakodnevno u svom okruženju, koliko je do mene.A podršku kroz molitvu ovim putem šaljem majci malog Alekse,uz poruku: HRABRO SAMO MNOGO DOBRIH LJUDI JE UZ VAS,BOG DOBROTE I LJUBAVI NEKA VAM BUDE SNAGA!

      Избриши
    2. Ili od vakcine koju dete primi cim se rodi. Pa novinari napisu od rodjenja!!

      Избриши
  4. Одговори
    1. Nije lijepo da na ovaj način širi svoju NEKULTURU dotični gospodin, psovke ipak nismo željni!

      Избриши