субота, 1. фебруар 2020.

MOLIMO VAS! DELITE! UROŠ NEMA NOVAC DA ŽIVI! NEMA VIŠE VREMENA!

Edit izmena objave



Novac je skupljen!

Hvala svima

8 коментара:

  1. DA VAM KAŽEM NEŠTO, ZA SVE ONE KOJI NISU IMALI HEMOTERAPIJU, NEKA SE OBRATE MOMČILU DELJANINU NA 060/5137566...
    ZA DECU I ZA OBOLELE OD KANCERA JE BESPLATNO...
    ZATO NE MUČITE DECU HEMOTERAPIJAMA JER NEMA POMOĆI OD ZVANIČNE MEDICINE.
    HVALA

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Sta pitate...vodite dete..imate broj ..sta je tesko okrenuti broj...? Po tekstu..ne verujte no lekarima...dete I'ma jacu upalu..ili esherihijukolli..To su somptomi jer nije lecen kako treba..

      Избриши
  2. Обратите се доктору Тодору Јовановићу у Београду... Кнез Данилова 8, имате га и на фб.. Обавезно.. Он му може помоћи!

    ОдговориИзбриши
  3. Обратите се доктору Тодору Јовановићу у Београду... Кнез Данилова 8, имате га и на фб.. Обавезно.. Он му може помоћи!

    ОдговориИзбриши
  4. Ok...

    This may sound pretty weird, maybe even a little "out there..."

    WHAT if you could just hit "PLAY" to listen to a short, "musical tone"...

    And magically bring MORE MONEY into your life?

    And I'm really talking about BIG MONEY, even MILLIONS of DOLLARS!

    Do you think it's too EASY? Think it couldn't possibly be REAL??

    Well, I'll be the one to tell you the news.

    Sometimes the largest miracles in life are the EASIEST!

    Honestly, I will provide you with PROOF by allowing you to listen to a real-life "miracle abundance tone" I've produced...

    YOU just push "PLAY" and the money will start coming into your life. starting almost INSTANTLY.

    CLICK here to experience this wonderful "Miracle Money-Magnet TONE" - as my gift to you!

    ОдговориИзбриши
  5. Ja sam mama cetvorogodisnje Milice, kojoj je u trecoj godini postavljena dijagnoza neuroblastom IV stepen, sa metastazom u kostanoj srzi. Kako se zivot okrene naglavacke i kakav bol dozivite kad cujete, o tome necu pricati, jer svi vi koji ste usli na ove strane znate kako je to.Metastaze su bile rasirene po cijeloj kostanoj, tj. oba ramena zgloba, nadlaktice, kicmeni stub, karlica i butne kosti. Doktor je rekao da ce probati da je lijeci, ali vrlo su male sanse.Prvo je operisana, jer je tumor imao 3 cm i mogao je odmah da sehirurski odstrani, a potom je primila 8 ciklusa hemoterapije. Poslije 8. terapije smo posli opet na mibg (scintigrafija skeleta) i receno nam je da su metastaze i dalje prisutne u jednom ramenom zglobu, kicmenom stubu, karlici i jednoj butnoj kosti. Šok! Po protokolu nas je cekala jos megaterapija, ali smo mi razmisljali da je preskocimo, jer ako joj 8 terapija nije pomoglo, sta ce ova jedna, iako jaka,da uradi. Raspitivali smo se i culi da kod metastaza dobre rezultate daje MIBG terapija, a najbliza destinacija gdje se sprovodi je Zagreb.Medjutim, doktori kod kojih je trebalo da idemo su insistirali da prvo odradimo megaterapiju. I to smo uradili, racunajuci na to da najgore sto moze da se desi je to da ostanemo na istom.Mjesec dana smo proveli na terapiji, nakon toga uradili tumor markere VMA i HVA, koji su bili na granici pozitivnog i negativnog, ali ipak okarakterisani kao pozitivni.Cekali smo jos MIBG pa da vidimo sta dalje.Spremila sam se na to da mi kazu da jos negdje postoji metastaza.Dosao je i taj dan i bum… REZULTAT NEGATIVAN!Sve metastaze povucene, a Milica ociscena! Nasoj sreci nema kraja, nase molitve su uslisene! Ostalo je jos lokalno zracenje stomaka, tj. primarnog mjesta tumora i da molimo Boga da ostane kako jeste i da se vise nikad ne pojavi! Zahvalni smo mu sto smo dovde dosli! Ono sto smo mi saznali da pomaze, kad megaterapija ne uspije, je MIBG terapija i nesto malo poznato a to je terapija monoklonskim antitjelima, koja se radi u vecim evropskim gradovima, ali samo za one pacijente koji se lijece po SIOPEN protokolu, koji je slican nasem samo sto je jos ukljucen i topotekan prije megaterapije.Ja jos nisam odustala od toga da pokusam sa monoklonskom terapijom kao preventivom recidiva. Puno srece i zdravlja zelim svima!

    ОдговориИзбриши
  6. HVALA BOGU GOSPODU, NEK JE ŽIVA I ZDRAVA

    ОдговориИзбриши